personenschade gevolgd en is erkend letselschadeadvocaat (lid LSA) . De bewogenheid en bevlogenheid voor dit vak en de mens die beschadigd is, typeert hem. Zijn werk kenmerkt zich door het motto ‘er is altijd een oplossing’. Dit alles degelijk onderbouwd door de wet en de regelgeving. 
Zijn optreden kenmerkt zich door gedegen onderzoek en creativiteit. Reinboud Schoemaker neemt geen genoegen met de standaardoplossing als er een betere te vinden is. Daarvoor is gedegen kennis van het vak noodzakelijk.
Naast advocaat is Reinboud Schoemaker actief hardloper, speelt klarinet en schildert.
Beroepshalve is hij lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP)

Voorwaarden, kosten en tarievenTransparantie


Niemand vindt het prettig om opeens geconfronteerd te worden met onverwachte zaken.
Daarom informeren wij u altijd duidelijk vooraf over alles waar u mee te maken krijgt. Ook de afspraken die we met u maken horen daarbij. Zo weet u bij ons altijd precies waar u aan toe bent.

Bekijk daarom de informatie over onze kosten en tarieven. Ook kunt u onze algemene voorwaarden lezen.

No cure, no pay


Ons kantoor werkt ook volgens het principe 'no cure, no pay'. Dit betekent dat u zich  door ons kunt laten bijstaan zonder dat u daarbij enig financieel risico loopt.

Ook kunnen wij u helpen wanneer u recht heeft op juridische bijstand via een toevoeging (pro-deo advocaat).

Omdat iedere zaak anders is, informeren wij u graag persoonlijk en altijd vooraf over eventuele kosten en risico's. 

Telefoon 070 404 334 6
Mobiel 0622 910 910
Fax 070 3 911 922
Bezoekadres
Koninginnegracht 8 - 2514 AA  DEN HAAG
Postadres: Postbus 61617 - 2506 AP  DEN HAAG
 
Werkgroep Artsen Advocaten
 
 

Ons kantoor

Wij bieden een laagdrempelig en goed bereikbaar letselschade advocatenkantoor.
Goed bereikbaar telefonisch, maar ook per auto en openbaarvervoer.  Wij kunnen de (juridische) zorg van u overnemen.
Ons kantoor houdt zich bezig met alle vormen van letselschade. Hierbij treden wij op voor de mensen die daarvan slachtoffer zijn geworden. Wij hebben jarenlange ervaring in een groot aantal zaken.

Wij zijn een klein kantoor, waar persoonlijk contact voorop staat. Voor u als klant is dat duidelijk en overzichtelijk. U weet altijd bij wie u moet zijn.
070 404 334 6
0622  910 910
Koninginnegracht 8
Postbus 61617
2506 AP  DEN HAAG
REINBOUD SCHOEMAKER
advocatenkantoor
Nadat hij vanaf 1982 tot 1996 als fysiotherapeut heeft gewerkt en van 1996 tot 2008 als jurist/advocaat bij een rechtsbijstand verzekering, is hij in 2008 als zelfstandig gevestigd letselschade advocaat gestart. Reinboud Schoemaker is sinds 2002 advocaat en gespecialiseerd in personenschade. Hij heeft de Grotius opleiding voor

Mr. Reinboud Schoemaker

Mr. Sharon Soeltan

Sharon Soeltan is sinds januari 2012 werkzaam als juridisch medewerker bij Reinboud Schoemaker, na hier eerst een studentstage te hebben gevolgd. Sharon heeft de bachelor Internationaal en Europees Recht afgerond, waarna zij is gestart met een internationale Engelstalige master. Door haar werkzaamheden op dit kantoor is haar interesse in het aansprakelijkheidsrecht gegroeid. Dit heeft geleid tot een tweede master. In februari 2016 heeft zij dan ook de Nederlandse
master Privaatrecht afgerond. Tevens heeft zij stage gelopen bij de rechtbank Rotterdam bij de rechtsgebieden Familierecht en de Bopz. Daarnaast heeft zij met succes deelgenomen aan de Mastercourse Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit bij prof. Lindenbergh en prof. van Tiggele-van der Velde. Op dit moment is zij in de afrondende fase van haar Engelstalige Master International & Human Rights Law aan de Universiteit van Tilburg.
Werkgroep Artsen Advocaten